Reparatie Service

Wij sporen elke storing voor u op

Heeft u een kapot apparaat, TV, Satelliet of andere elektronische apparatuur laat ons het euvel voor u opsporen.

Wist u dat vervangende onderdelen voor vrijwel elk apparaat te verkrijgen zijn, mits niet al te oud natuurlijk. Wijn hebben toegang toe een grote database met vervangende onderdelen. Deze kunnen wij bestellen en daarmee uw defecte apparaat mee repareren. 

Wij gebruiken geavanceerde apparatuur om elke storing te kunnen achterhalen. Het is vaak goedkoper om uw defecte apparatuur te laten maken, dus voordat u naar de winkel gaat om iets nieuws te kopen loop even binnen.

Installatie Service

Wij installeren graag bij u thuis

Wij komen graag bij u thuis om u te helpen met het installeren van de bij ons gekochte apparatuur, doordat wij bij u thuis komen kunnen wij gelijk zien of alle apparatuur goed is geïnstalleerd. Wij noemen u stap voor stap mee in het proces zodat u niet voor verrassingen komt te staan als wij weer vertrokken zijn.

Wij begrijpen dat een gebruiksaanwijzing soms niet toereikend is om apparatuur te installeren, vandaar dat wij u graag helpen. Zo voorkomen wij ook conflicten tussen de verschillende apparaten. Alles moet werken zodat u alleen de afstandsbediening maar hoeft te gebruiken.

Satelliet Specialist

Overal en altijd uw favoriete TV programma kijken

Wij zijn gespecialiseerd in satelliet schotels en ontvangers, maar ook voor internet TV kunt u bij ons terecht. Wij leveren al jaren satelliet apparatuur aan onze klanten in Nederland, Belgie en ook Duitsland.

Wilt u dus thuis alle kanalen kijken, of wilt u bijvoorbeeld op uw vakantie bestemming een satelliet schotel plaatsen neem dan contact met ons op. Ook voor mobiele satelliet system zoals bijvoorbeeld voor uw caravan, boot of camper. Wij adviseren u graag.